TOLGA logo

Transport în regim de grupaj

Servicii

Transportul rutier internațional în regim de grupaj

Grupajele reprezintă o parte esențială a activității de transportator, implicit a noastră. La Tolga Logistic am înțeles perfect rolul și importanța acestui tip de transport, indiferent de industrie sau domeniu de activitate. Și am pus la punct un sistem eficient, adaptat și flexibil pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor clienților noștri.

Așadar, dacă acest serviciu este potrivit afacerii Dumneavoastră (în general sau la un moment dat), Tolga Logistic cu siguranță are soluția, traseul și planul potrivite. Pentru că experiența ne-a învățat cum să ne organizăm eficient, cum să punem în aplicare un plan de traseu și cum să fim atenți la toate detaliile.

În plus, pentru ca lucrurile să meargă perfect, asigurăm asistență și consultanță dedicate acestui tip de serviciu – pentru ca Dumneavoastră să înțelegeți avantajele, condițiile și modul de funcționare al transportului rutier de mărfuri în regim de grupaj oferit de Tolga Logistic.

Transport maritim
Asistență în orice tip de marfă transportată

De la paletizare standard la transport agabaritic sau cu regim special.

Asistență indiferent de ora transporturilor

Atât timp cât marfa Dumneavoastră se află pe drum, suntem aici, disponibili.

Asistență indiferent de locația transporturilor

Intra-comunitar. Extra-comunitar. La încărcare/descărcare, pe șosea, în aer sau pe apă. Însoțim transportul peste tot. Cu responsabilitate.

Transport maritim
TOLGA LOGISTIC

3 AVANTAJE ALE TRANSPORTULUI ÎN REGIM DE GRUPAJ OFERIT DE TOLGA LOGISTIC

PERSONALIZARE ÎN FUNCȚIE DE CLIENT

Pentru că toate afacerile sunt diferite, marfa este diversificată și cerințele sunt multiple, la Tolga Logistic am creat un sistem în care toate aceste variabile sunt puse într-o ordine, pentru a rezulta un transport de grupaje eficient și în concordanță cu cerințele/așteptările/nevoile clienților noștri.

FLEXIBILITATE

Transportul în regim de grupaj necesită o permanentă adaptare la situații neprevăzute sau neplanificate, inerente, de altfel într-o astfel de activitate. Modul de a reacționa și a acționa în urma lor reprezintă secretul unui serviciu flexibil și adaptabil.

ASISTENȚĂ ȘI CONSULTANȚĂ

Pentru că ne dorim ca totul să fie corect înțeles de către clenții noștri: de la avantajele acestui sistem, până la modul de funcționare și condițiile care trebuie îndeplinite.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.