TOLGA logo

Despre noi

TOLGA LOGISTIC

TRANSPORTĂM CU GRIJĂ MARFA DUMNEAVOASTRĂ

Transportul de mărfuri nu este un lucru ușor. Dar este esențial și vital în funcționarea societății în care trăim. Consumul, tehnologizarea, industriile în continuă dezvoltare etc. – toate au contribuit la cererea tot mai mare de materii prime, componente și produse, la dezvoltarea comerțului internațional și interțări și la explozia exporturilor și a importurilor.

În acest context, oferirea unor servicii de transport premium, personalizate, adaptate, flexibile și eficiente reprezintă o provocare tot mai mare.

Acum mai bine de 15 ani, noi, cei de la Tolga Logistic am înțeles toate aceste lucruri și am decis să construim o companie de transporturi care să fie responsabilă, care să accepte provocările acestui domeniu și care să ofere soluții clienților săi și, automat, societății în care trăim.

După milioane de kilometri parcurși, zeci de mii de tone de mărfuri transportate și sute de clienți mulțumiți putem spune că ne-am îndeplinit aceste obiective. Și dorim să continuăm.

Pentru că lecțiile învățate în decursul anilor, pasiunea pentru camioane și transport, abilitățile de organizare ale membrilor echipei noastre și satisfacția clienților reprezintă combustibilul care ne împinge de la spate, pentru următoarele milioane de kilometri, următoarele zeci de mii de tone de mărfuri și următoarele sute de clienți.

Tolga Logistic transportă cu grijă marfa Dumneavoastră. De peste 15 ani și probabil și în următorii 15. Pentru că generația tânără este hotărâtă să ne continue munca.

Despre tolga
TOLGA LOGISTIC

Viziune

Mereu va exista marfă în mișcare. Din ce în ce mai multă. Profesioniștii au grijă, cu responsabilitate, ca ea să ajungă la timp, în siguranță și rentabil, din punctul A în punctul B. 

Noi suntem profesioniști și respectăm această regulă.

TOLGA LOGISTIC

Misiune

Misiunea noastră este simplă, dar extrem de importantă: TRANSPORTĂM CU GRIJĂ MARFA DUMNEAVOASTRĂ.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.