TOLGA logo

Servicii

Transport direct

Din punctul A în punctul B, cu responsabilitate.

Grupaje

Ne adaptăm cu ușurință pentru a încărca și a livra rapid și eficient.

Dispecerat și servicii

Ținem totul sub control.

ESENȚIAL

3 CUVINTE-CHEIE ÎN INDUSTRIA TRANSPORTURILOR

Tolga Logistic s-a dezvoltat de-a lungul anilor și a câștigat încrederea clienților și admirația partenerilor respectând cele 3 principii esențiale în transportul de mărfuri:

La timp. Respectarea termenelor de încărcare și livrare, respectarea programului șoferilor noștri (raport corect condus/odihnă)  și eficientizarea traseelor reprezintă cele 3 repere pe care le folosim și le ținem în parametrii optimi atunci când ne referim la timp.

În siguranță. ”În siguranță” poate însemna foarte multe lucruri. Ce înțelegem noi, la Tolga Logistic, prin siguranță? Marfa intactă (completă, nedeteriorată) ajunsă la destinație + asigurarea mărfurilor pentru a acoperi evenimentele neprevăzute și nedorite.

Rentabil. Rentabilitatea unui transport de mărfuri (indiferent de natura lui) nu se reduce doar la partea financiară. Este foarte important să menținem costurile și prețurile la nivel corect și concurențial, pentru toată lumea – și pentru noi, ca furnizori de servicii, si pentru clienți, ca beneficiari, și pentru șoferi, ca facilitatori ai serviciului. Dar, dincolo de asta, rentabilitatea se referă și la cantitatea de energie folosită, la timpul utilizat, la resursele implicate (umane, logistice, consumabile etc.).

De aceea, la Tolga Logistic luăm în calcul toate variabilele pentru a face orice transport rentabil pentru toți cei implicați. La timp și în siguranță.

Adică responsabil.

Firma transporturi