TOLGA logo

Dispecerat și alte servicii

Servicii

Dispecerat și servicii suplimentare/conexe

În spatele unei afaceri de transport mărfuri stă un întreg univers de servicii conexe. Fie că vorbim de dispecerat, asigurări, intermedieri de diverse alte servicii, produse sau facilități (depozitare, ambalare, gestiune, mecanică și întreținere mașini, asistență rutieră etc.), toate contribuie la buna desfășurare a întreg procesului de transport.

De aceea, la Tolga Logistic avem totul pus la punct și în aceste direcții. Cu alte cuvinte, avem o soluție la orice nevoie a clienților noștri.

Asta ne face independenți, responsabili și pregătiți pentru a oferi cele mai bune și mai complete servicii de transport de mărfuri, fie ele directe sau în regim de grupaj, fie ele pentru companii mari sau mici, fie în Europa sau în orice parte a lumii.

Dispecerat transporturi
Asistență în orice tip de marfă transportată

De la paletizare standard la transport agabaritic sau cu regim special.

Asistență indiferent de ora transporturilor

Atât timp cât marfa Dumneavoastră se află pe drum, suntem aici, disponibili.

Asistență indiferent de locația transporturilor

Intra-comunitar. Extra-comunitar. La încărcare/descărcare, pe șosea, în aer sau pe apă. Însoțim transportul peste tot. Cu responsabilitate.

Dispecerat si servicii
TOLGA LOGISTIC

3 BENEFICII ALE SERVICIILOR SUPLIMENTARE/CONEXE OFERITE DE TOLGA LOGISTIC

AVEM TOTUL SUB CONTROL

Știm în orice moment tot ce se întâmplă și putem controla totul de la distanță. Rezolvăm probleme, găsim soluții, informăm, eficientizăm. Cu responsabilitate.

FACEM TOTUL SĂ FIE MAI UȘOR

Simplitatea este cheia eficienței. De aceea serviciile noastre sunt gândite și create pentru a simplifica întreg procesul de transport și pentru a facilita accesul la tot ceea ce este necesar.

AVEM TOTUL LA ÎNDEMÂNĂ

Sistemul nostru include, sub diferite forme și colaborări, toate serviciile conexe acestui domeniu de activitate, așa că mereu avem la cine să apelăm sau avem o soluție pregătită.